Logga in med Google eller Facebook.

Grön politik gör skillnad, och det görs hela tiden nya gröna framsteg. HÀr kan du rösta pÄ dina favoriter bland gröna framsteg nÀra dig, i Sverige eller i vÀrlden.

Överraska mig!

Medieutredning tillsÀtts

En sÀrskild utredare ska analysera behovet av nya mediepolitiska insatser.

En sÀrskild utredare ska analysera behovet av nya mediepolitiska insatser. AllmÀnhetens behov av allsidig information och individens möjlighet att vara demokratiskt delaktig oberoende av bostadsort ska stÄ i fokus för utredaren. Med utgÄngspunkt i analysen ska utredaren lÀmna förslag till utformning av nya mediepolitiska verktyg. Förslagen bör syfta till att frÀmja möjligheterna för allmÀnheten att ta del av journalistik som prÀglas av mÄngfald, allsidig nyhetsförmedling, kvalitet och fördjupning, oavsett var i Sverige man bor.

En analys av behovet av insatser ska redovisas senast den 31 oktober 2015. Förslag till nya mediepolitiska verktyg ska lÀmnas senast den 30 april 2016.

Foto: Jon S (cc by 2.0)
https://www.flickr.com/...

En mediepolitik för framtiden (regeringen.se)

Publicerad: 17 okt 2015
Ändrad: 26 okt 2016

I samma Àmne

–

Sveriges MiljöbÀsta kommun

VÀsterÄs
Aktuell HÄllbarhet har idag presenterat 2016 Ärs miljörankning av Sveriges kommuner, etta ligger VÀsterÄs, dÀr MP Àr med och styr för tredje mandatperioden i rad.

Fiber till alla i SkÄne och Blekinge

Akershus
Region SkÄne investerar för att öka tillgÄngen till snabbt bredband för hushÄll och företag - en viktig frÄga för nÀringsliv, demokrati, landsbygdsutveckling och offentlig service.

Större motstÄnd mot vÄldsbejakande extremism

Fler ÄtgÀrder behövs för att göra samhÀllet mer motstÄndskraftigt mot vÄldsbejakande extremism.